Revenge of Russian

[Single Player Maps]
[Game: Blitzkrieg II]
[Veľkosť mapy: 6x6]
[Germany vs USSR]
[Veľkosť: 2412KB]
[Jazyk: Slovakia]
[Cielové uloženie: C:\Program Files\Blitzkrieg 2\Data]

[Inštruktáž]
Rusi boli húževnatejší než sme očakávali, a dve dediny, ktoré sme obsadili, sa im podarilo získať späť. Váša úloha je shromaždiť sily, ktoré budú schopné znovu tieto dve miesta dobyť a ubrániť pred všetkými ďalšími útokmi. Veliteľstvo tiež navrhuje, aby ste okrem priameho zásobovania a dopravy posíl shromaždili odlúčené nemecké pechotné jednotky, ktoré bezcieľne prechádzajú oblasťou po nedávnych bojoch. Máte právomoc veliť všetkým nemeckým jednotkám, na ktoré narazíte.

[Ciele a úlohy]
[1] Obsadenie križovatky
Neďaleko na sever od vašej východzej pozície sa nachádza prvá z dvoch dedín. Keď budete mať dostatok obrnených a pechotných síl, zaútočte na mesto, obsaďte ho a rozmiestnite sily, ktoré budú schopné odolať následným ruským protiútokom. Môžete tiež riadiť letecké údery na pozemné ciele, ktoré vám pri útoku pomôžu.

[2] Dobytie nepriateľskej zásobovacej základne
V druhej z dvoch dedín, ktorá sa nachádza ďalej na severovýchode, sa s väčšou pravdepodobnosťou nachádzajú nepriateľské sily podporené ďalším vybavením a posilami. Udržte svoje pozície a zaútočte na toto mesto, zlikvidujte obrancov, obsaďte ho a vytvorte vlastnú obranu tohto miesta.

[Download] Revenge of Russian